Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Aktualne novice

Na tej strani lahko spremljate vse aktualne zadeve, ki obravnavajo detektivsko dejavnost.

Opravljanje prakse v Detektiv biro d.o.o.

V podjetju Detektiv biro d.o.o. že vrsto let sodelujemo s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru ter študentom omogočamo, da obvezno prakso opravijo v našem podjetju. S tem študenti dobijo vpogled v delovanje detektivske družbe in spoznajo posamezna delovna področja, kjer delujemo detektivi. V letošnjem poletju smo tako opravljanje prakse omogočili dvema študentoma prvega letnika, z vključevanjem študentov v naše vsakdanje delo pa želimo tudi sami pridobiti informacije o morebitnih sodelavcih, s katerimi bi lahko v prihodnje (po pridobitvi licence) sodelovali.

Tako je zadovoljstvo ob omogočanju opravljanja prakse na obeh straneh, ob tem pa verjamemo, da je opravljanje prakse v podjetjih, ki delujejo na področjih, za katera izobražuje Fakulteta za varnostne vede, bistvenega pomena, saj le tako lahko teoretično znanje, ki ga študenti pridobijo v času študija, nadgradijo tudi zunaj fakultetnih predavalnic.

Za vse, ki ste zainteresirani, da bi prakso opravljali v našem podjetju vas vabimo, da kratek življenjepis posredujete na naš elektronski naslov detektiv.biro@siol.net.

00386 (0)2 230 22 00