Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Aktualne novice

Na tej strani lahko spremljate vse aktualne zadeve, ki obravnavajo detektivsko dejavnost.

Program usposabljanja kandidatov za detektive

Dne 15.01.13 se je v poslovnih prostorih Centra za poklicno usposabljanje pričelo usposabljanje kandidatov za detektive. V programu usposabljanja sodeluje tudi naša detektivska agencija s temami, ki se nanašajo na področje osebne zaznave (opazovanja in sledenja) ter področje zbiranja informacij iz evidenc.

V soboto, dne 19.01.13 smo kandidate za detektive seznanili še z nekaj temami v zvezi s področjem osebne zaznave in jih pripravili na izvedbo praktične vaje v realnem okolju.

Dne 24.01.13 smo s kandidati za detektive opravili še zadnji del programa usposabljanja. Kandidati za detektive so se v manjših skupinah preizkusili v izvajanju osebne zaznave (opazovanje) v realnem okolju. Nekateri kandidati so že izrazili željo po dodatnem usposabljanju iz tega področja, saj je v okviru relativno kratkotrajne vaje na terenu nemogoče pridobiti potrebno rutino.
Dodatno usposabljanje bomo v okviru naše detektivske agencije zainteresiranim ponudili jeseni 2013.

V mesecu aprilu in maju 2015 poteka že tretji program usposablja kandidatov za detektive. Tako kot doslej, smo tudi na letošnjem usposabljanju udeleženi s tematiko detektivskih upravičenj (zbiranje informacij iz evidenc, osebna zaznava itd. Udeleženih je 17 kandidatov za detektive.

00386 (0)2 230 22 00