Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Aktualne novice

Na tej strani lahko spremljate vse aktualne zadeve, ki obravnavajo detektivsko dejavnost.

Vabilo k sodelovanju

V podjetju Detektiv biro d.o.o. iščemo nove kadre s katerimi bi lahko zagotavljali storitve našim strankam, ki potrebujejo usluge licenciranih detektivov.

Glede na trenuten obseg dela želimo k poslovnemu sodelovanju povabiti študente (tudi diplomante), ki imajo željo izvajati detektivsko dejavnost v skladu z Zakonom o detektivski dejavnosti. Posledično vabimo vse, ki so oziroma bodo v kratkem diplomirali/magistrirali, da nam pošljejo svoj življenjepis z vsemi kontaktnimi podatki.

Pogoj za sodelovanje je pripravljenost in namen kandidata, da v najkrajšem možnem času opravi detektivski izpit in pridobi licenco za opravljanje detektivske dejavnosti. 

Glede na naravo naše dejavnosti je pogoj za sodelovanje tudi, da kandidat prihaja iz območja Maribora oziroma bližnje okolice.

Vse zainteresirane vabimo, da prošnje in življenjepise posredujejo na naš elektronski naslov: zaposlitev@detektiv-biro.si 

00386 (0)2 230 22 00