Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Mediji

Na tej strani lahko najdete objave medijev o delu naše detektivske družbe in objave, ki se nanašajo na problematiko opravljanja detektivske dejavnosti v Republiki Sloveniji.

Iz našega arhiva

Iz arhiva smo izbrskali nekaj člankov in prispevkov, kjer smo predstavili problematiko detektivske dejavnosti. Vabljeni k branju in ogledu priloženih člankov in prispevkov.   

Februarja 2016 smo sodelovali v prispevku Dnevnika naše nacionalne televizije za naslovom Kakšna je cena ljubezni?, kjer smo predstavili nekaj dejstev, povezanih z nadzorom t.i. zakonske nezvestobe. Prispevek je dostopen tukaj

V letu 2014 je bil v sobotni prilogi časopisa Večer objavljen intervju z detektivom Petek Silvom, direktorjem družbe Detektiv biro d.o.o. V intervjuju  je v pogovoru z novinarko pojasnil naravo dela detektivov in s kakšnimi izzivi se soočamo pri opravljanju detektivske dejavnosti. Članek je dostopen tukaj.

V letu 2012 smo sodelovali v oddaji Dobro jutro, na prvem programu Televizije Slovenija. V prispevku smo predstavili detektivsko dejavnost in predvsem področja, s katerimi se detektivi ukvarjamo, med tem, ko je novinarska ekipa (rahlo ponesrečeno) poskrbela za video podlago prispevka. Vabljeni, da si prispevek ogledate tukaj   

00386 (0)2 230 22 00