Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Detektiv 2012

Za pregledno vodenje številnih primerov in obveznih evidenc, smo razvili aplikacijo Detektiv 2012. Aplikacija je namenjena vsem detektivom, tako tistim, ki šele začenjajo s svojo dejavnostjo kot tudi tistim, ki detektivsko dejavnost opravljalo že dalj časa.

Aplikacija omogoča pregledno vodenje evidence naročnikov detektivskih storitev, sklenjenih pogodb z naročniki in evidence podeljenih pooblastil.

Je odlično orodje za obdelavo posameznih primerov, predvsem tistih bolj zapletenih, ki zahtevajo tudi daljši čas obdelave in vključitev več detektivov. V modul lahko sproti vnašamo terenske ugotovitve, uvažamo fotografije ali video posnetke in na koncu vse zelo enostavno povzamemo v poročilo, ki ga posredujemo naročniku.

S pomočjo orodja zlahka vodimo zakonsko določene evidence, s statističnimi poročili pa lahko primerno usmerjamo svoje  poslovanje.

Naročniki detektivskih storitev imajo preko aplikacije Detektiv 2012 z geslom možnost dostopa do svojega primera in preko interneta spremljati potek našega dela.

Aplikacija Detektiv 2012 omogoča veliko več, kot lahko povzamemo na spletni strani, zato jo zainteresiranim ponujamo v brezplačno testiranje v trajanju treh mesecev.


00386 (0)2 230 22 00