Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Možnosti sodelovanja z detektivsko agencijo

Predvsem mlajšim imetnikom detektivskih licenc ponujamo pogodbeno sodelovanje z našo detektivsko agencijo, pogodbeno sodelovanje pa bo s posamezniki mogoče nadgraditi v obliki rednega delovnega razmerja.

Smo tudi ena izmed redkih detektivskih agencij, ki kandidatom za detektive ponuja možnost opravljanja prakse.

Če vas zanima katera izmed možnosti sodelovanja, vas prosimo, da na naš elektronski naslov posredujete kontaktne podatke in kratek življenjepis.
Prosto delovno mesto: »DETEKTIV M/Ž«

Redno zaposlimo enega kandidata/kandidatko za delovno mesto »detektiva m/ž«, in sicer za samostojno izvajanje detektivskih nalog in detektivskega dela.  

Pogoji so opravljen program usposabljanja, opravljen detektivski izpit ter pridobljena detektivska licenca v skladu s pravili Detektivske zbornice RS. Zahtevamo vsaj minimalne delovne izkušnje na področju detektivskega dela. Delo je enoizmensko za polni delovni čas, ki je gibljiv.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev pošljite na elektronski naslov detektiv.biro@siol.net najkasneje do 23.03.17.

00386 (0)2 230 22 00